FÓRUM

Indigógyerek a Marson!

A mai ember, főképp mi Magyarok a legkiválóbbak vagyunk a "HOMO SAPIENS" (értelmes ember) fajtából. Tudatában vagyunk, hogy nem létezhet a világon semmi, amit nem mi találtunk ki. Kikristályosodott okosságunk elméleteket, tornyokat épít melyeket ledöntenek az irigykedő Arabok. Aztán klónoztunk már birkát, amit egy ismeretlen kór elpusztított, de "hasogatjuk a mi Edénk által a magot is", ugyan volt tőle annak idején sírás rívás! Azóta továbbfejlesztettük, hogy lekergessen bennünket a földről! Azt hiszem, én vagyok legokosabb, ezért aztán parázok is rendesen, így folyton a megoldást keresem!
Most végre meg van! Amit csak Neked, csak itt és csak most elmondok!


Elővigyázatosságból, ha mégis pucolnom kellene a földről valami krakk miatt, kidolgoztam egy projektet, amihez társakat keresek! Anyagiakat majd egy jó piramis játékkal megszerezzük, vagy nyitunk valami utazási irodát. Indításként már egy 17 éves Magyar fickót előre küldtem a NASA-ba szimatolni, egy kicsit vezethette is a Marsjárót !
Szóval sínen van a dolog!
Tervem a következő:

Lakhatóvá tesszük a Marsot!

Az első napot megtakaríthatjuk, mert "Kezdetkor teremtette Isten az eget és a földet.
A föld puszta volt és üres, sötétség borította a mélységeket, és Isten lelke lebegett a vizek fölött
Isten szólt: "Legyen világosság", és világos lett.
Isten látta, hogy a világosság jó. Isten elválasztotta a világosságot a sötétségtől.
A világosságot nappalnak nevezte Isten, a sötétséget pedig éjszakának. Azután este lett és reggel: az első nap. ( Mint mondtam, ez megtakarítva, mert ezt valaki már megtette!)

Másnap az ismert Mars-i jeget megolvasztjuk! "A vizek közepén keletkezzék szilárd boltozat, ami alkot válaszfalat a vizek között."
Megalkotjuk a szilárd boltozatot, és elválasztjuk vele a boltozat fölötti és a boltozat alatti vizeket.
A boltozatot égnek nevezzük. Erre este lesz és reggel: a második nap.

"Gyűljenek össze az ég alatti vizek egy helyre és emelkedjék ki a száraz." Úgy is történik.
A szárazat földnek nevezzük, az összefolyt vizeket pedig elnevezzük tengernek. Ültetünk zöldellő növényeket, amelyek termést hoznak, és fákat, amelyek magot rejtő gyümölcsöt teremnek a Marson. Ezzel este lesz és reggel: a harmadik nap.
Világító testek az égbolton ok! Ünnepeket, a napokat és az éveket, csillagok kérdését addig helyére kell tennünk a parlamentben," Hogy válasszák el a világosságot meg a sötétséget"! És este lesz és reggel: a negyedik nap

A vizek teljenek meg élőlények sokaságával, az égen, a föld felett pedig röpködjenek madarak. Ez nem gond, de lehet, hogy okoskodnak majd az állatvédők a befogás meg a szállítási körülmények miatt! Adunk nekik anfetamint, hogy legyenek termékenyek, szaporodjanak, töltsék be a tengerek vizét, s a madarak is szaporodjanak a Marson. És este lesz és reggel: az ötödik nap.

Viszünk mezei vadakat fajuk szerint, a háziállatokat fajuk szerint és az összes csúszómászót. Hát....
Aztán klonozunk marsi embert képmásunkra férfinek és nőnek (akik alkalmazkodnak az ottani viszonyokhoz,) magunkhoz hasonlóvá. Aztán nekik adjuk minden növényt az egész Marson, amely magot terem, és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékuk legyen. Este lesz és reggel: a hatodik nap.

Egyedül almafát nem ültetünk, "Írást" viszont készítünk nekik! Ha eltérnek az írásoktól, netán saját aranybárányukat kezdik imádni, akkor majd küldünk nekik jelet, kiválasztunk egy ottani rendes lányt, aki gondját viseli a "Megváltójuknak". Reméljük, ettől rádöbbennek, hogy ne a saját kreált jelképeket imádják, hanem újra nekünk a teremtőjüknek higgyenek, hogy szeretet , béke , megértés nélkül, nem élhetnek! Nyomatékként csodákat művelünk a szemük láttára! Ezért a marsi nép félni fog, és elhiszi, hogy nem a marsi majmoktól származnak, s amennyiben nem a szeretet és megértés dominál, úgy saját magukat pusztítják el az ostoba olajukkal, szenükkel, Marsjáróikkal, meg a szemetükkel! Mert lesznek közülük, akik az olajból fognak élni, így nem engedik meg, hogy az általunk titkon átadott technológiával gyártani kezdjék a vízhajtású autókat!

Majd amikor teljesen globalizálni akarják a mi Marsunkat, akkor (és ezt úgyis borítékoljuk nekik előre az írásokban) , hogy a marsi 2000 -ben ( ennyi idő kell ahhoz, hogy a földi költségvetésből összespóroljuk a költségeket a bulihoz ) projekt szerűen lepusztítjuk őket, persze elötte kiemeljük közüllük azt a néhányat, mondjuk 144 ezret, amit majd a csete-paté után vissza telepítünk! A bulit természetesen nem magunk végezzük, hanem beprogramozzuk őket álmukban, hogy pusztítsák ki egymást! Bár a pénz arra már úgyis megteszi a hatását, amin összeverekednek!

Mindezt majd úgy kell tennünk, hogy Ők ne tudjanak rólunk, főleg ne tudják azt, hogy mi simán képesek lennénk eltartani őket, hiszen akkor céltalanná válna a létük, és csak élnének a semmiben! Mi pedig imádkozhatnánk a Jó Istenhez, hogy segítsen már bennünket, mert a magunk eltartásán túl, még akkor ezt a marsi kolóniát is el kellene tartani. Ezért aztán takarékossági okokból, nem a Mars legyalulásával teszünk rendet, hanem alternatív megoldásként manipuláljuk az ott születő gyerekeket, pozitív, tiszta jó szándékú érzéseket programozunk génjeikbe, DNS spiráljukból kivesszük a korrupcióra hajlamos szálat és végre élhetnek boldogan békében. Ezeknek a Térítőknek persze nem lesz egyszerű dolguk, mert nehezen tűri a pozitív tulajdonságaikat az ottani társadalom. De majd mi folyamatos energia töltéssel erősítjük őket. Ezért a felismerhetőségükért kék aurát adunk nekik. Így pontosan oda jut az energia és a kiválasztottaknak szánt információ többlet, ahova szeretnénk. Ebben úgyan benne lesz a lebukás veszélye, mert arra már lesznek néhányan akik kísérletezni kezdenek az aurafényképezéssel és pánikot keltenek az Indigógyerekek hirére. A cucc elég penge lesz, de nem érdemel sok figyelmet, mert akkor még olyan buták, ostobák lesznek a Marsiak, hogy kiröhögik, vagy kigúnyolják a mi Indigóinkat. Ez, mondjuk a mi malmunkra fogja hajtani a vízet, és dolgozhatunk nyugodtan!


Szumma szummárum, én belevágok ebbe a projektbe minden lelkifurdalás nélkül, mert akciómmal csak a szeretetet adom tovább a másik embernek, amivel legfeljebb lesz egy új marsi nép, ha meg megakadok, akkor megnézem, hogy az előttünk járók hogyan csinálták

( www.indigogyerek.eu/dimenzio.htm)

Végső esetben imádkozom és ha nem jön össze ez a marsi dolog, akkor még nagyobb hittel beszállok a föld megmentésére, Isten által a földre küldött indigógyerekek munkájába!
Gyere Te is, ez baromi nagy buli lesz!!!!!

Ha végzünk a hetedik napon, akkor is ráérünk megpihenni!


Végül érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy a mi kis tyúkeszünkkel gondolkodunk más égitestek lakhatóvá tételéről, akkor a több tíz, vagy százezer évvel előttünk járó civilizáció, mondjuk Isten irányításával ezt nem tehette meg a Földdel?

Nem hiszem, hogy a marsi butácska szerepe illene a ma emberére!


Persze, úgy gondolom, ezt mindenkinek önmagának kell eldönteni, mert Isten az embert szabadnak teremtette !Válasz a levélre