Veszélyben a gyermekeink!


Gyakorló szülőként hallottam először a saját gyermekem által az indigóságról. Szkeptikus fogadtatást követően, mint gyermek mentálhigiéné területén több évtizede dolgozó, szembesültem azzal, hogy magam is indigó vagyok! Első megdöbbenésemben fejre állt velem a világ, majd a lassú tisztulás és dolgok helyretételét követően jöttek a felismerések, addigi életemben történt dolgok összefüggéseinek megértése.
Addig is tudatában voltam, hogy gyermekeinkben valami számunkra ismeretlen folyamatok játszódnak, amit mi szülők, tanárok, orvosok és terapeuták képtelenek vagyunk kezelni, teljesen tanácstalanokká váltunk, és nincsenek megoldási képleteink! Szerencsémre, vagy talán annak a támogatásával aki ezt a helyzetet előidézte, napról napra  világosodtak előttem meg a dolgok, és riadtan eszméltem rá, hogy a küldetéssel földre érkező gyermekeket szüleik támogatásával már egyre gyakrabban már 3-6 éves korban erős gyógyszerekkel mérgezik, mert nem a mi megszokott normarendszerünkben élnek, viselkednek.
Felkészületlenségünkben, kényelmi ideáljainkban váratlanul ért bennünket ezeknek a gyerekeknek a megjelenése, melyek azért érkeztek közénk, hogy pozitív töltésükkel, energiáikkal végrehajtsanak egy olyan változást ezen a földön, amit mi a mai nemzedék képtelenek vagyunk!
Ők lesznek azok, akik biztosítják számunkra a föld megőrzését, fejlődésünk egyetlen esélyét. Ma az egész világ az anyagi javak birtoklására törekszik, magunk is a megélhetésünkért, s ezzel részesei vagyunk egy olyan önpusztító folyamatnak, amit csak egy külső beavatkozással lehet fékezni, megállítani!

Mindez elég misztikusnak hangzik, de maga a tudomány képviselői is mélyen hallgatnak, a pénzvilág pedig érdekelt a további hallgatás megőrzésében! Egyedül a médiumok a haszonélvezői ennek a jelenségnek, mert már szinte scifi  stílusú indigó könyvekkel dezinformálják az olvasókat. Mindemellett felmerül a kérdés, hogy a tömegével megjelenő, a témában egyre nagyobb káoszt teremtő könyváradatot ki és honnét finanszírozza? Valamint azt is érdemes lenne vizsgálni, ki menedzseli azokat a kutatásokat és egyre agresszívebb hatóanyagú gyógyszerek gyártását, amelyek éppen ezek ellen a gyerekek ellen vetve be!

Érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy miért adnak ennek a témának akkora hangsúlyt az ellátó rendszerben, ahol szinte már monitorozzák és hiperaktívként bélyegzik meg ezeket a gyerekeket!

Azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy a pénz és a szeretet ideáljai nem egy utcában laknak. Ezek a gyerekek viszont genetikailag kódolt szeretet küldetéssel érkeztek, tehát éppen az uralkodó hatalommal szemben állva, annak mindenhatóságát legyőzni érkeztek és érkeznek folyamatosan!

Ezek után minden szülő eldöntheti, hogy  a hiperaktív gyermekével beleül a homokozóba, sétál a szabadban,  játszik vele, ami kiteljesíti gyermeke igényét. Amit követően képes visszavonultan fejlődni saját kis játékai közt, miközben elnézi ( a kisgyermekkorra amúgyis jellemző fantázia játékait), hogy játék közben beszélget valakivel, valakikkel, vagy nagyokat hallgat! Ha nem hagyjuk a maguk módján fejlődni, vagy ellenükre beavatkozunk, úgy visszavonhatatlan károkat okozunk számukra.

Egy szülőnek sem kell megijedni mindezek hallatán, inkább legyen büszke, mert egy olyan kisgyermek szülője, aki kiválasztatott egy feladatra, aki mellett, ha támogatja, sok csodálatos élményben, tanulásban lesz része.

Gyermeke jó helyen és jó időben van Önnél. Ő tagja egy új nemzedéknek, akik különböznek tőlünk, mert küldetésük a  szeretet, az új világ felépítése.

Önnek a feladata nem más, mint az Ő segítése, mert az indigó gyerekek hatalmas életfeladatot vállaltak, ők azok, akik határtalanságukkal világszerte tanítani, gyógyítani, alkotni fognak, megteremtve ezzel a küldetésük lényegét az egyetemes békét. Fejlődésükben nincsenek spirituálisan egyedül, mert genetikailag ismerik az igazságot, tiszta Isten hittel rendelkeznek! Önnek pedig ezt el kell fogadni, mert szeretet forrásuk az univerzum energiáiból táplálkozik.

Ebből nem kell világnézeti kérdést csinálni, mert az indigó gyerekek ismerik az igazságot, és visszautasítanak mindenféle külső befolyásolást! Ezért hagyjuk haladni a saját fejlődési útján, tanítsuk, támogassuk Őket, s ne tudatosítsuk, ne terheljük Őket azzal, hogy Ő más mint sok társa. Legfőképp ne vigyük őket aurafotózásra, különböző "látókhoz", vagy "nagymesterekhez", bizonyítva kilétüket! Így a legtöbb rájuk leselkedő veszély elkerülhető!

A szülőnek legfőbb dolga, hogy játsszon és foglalkozzon vele amennyit csak lehet, biztosítva ezzel a fejlődését! Ne kövesse el azt a hibát, hogy az indigókra jellemző jelekkel orvoshoz, vagy pszichológushoz vigye!

Gyermekeink begyógyszerezése 1965-ben kezdődött

A gyógyszeres beavatkozás ezeknek a gyermekeknek a lelkében, visszavonhatatlan , ill. végzetes károkat okoznak!